Ctxffoosjirm85iyafwm

Bedre blogg på en dag!

Få steg for steg-guide til hvordan du kan gjøre bloggen din bedre og mer profesjonell!

Vil du ha en profesjonell blogg, men vet ikke helt hva du må gjøre og hvordan du skal gjøre det? Blir du forvirret over alle valgene? Synes du det tekniske er vanskelig? Du er ikke alene!

Alt kan virke veldig overveldende, men heldigvis trenger det ikke å være verken vanskelig eller skummelt! Du må bare vite hva du skal gjøre og hvordan.

Bedre blogg på en dag vil vise deg nøyaktig hva du må gjøre for å få en bedre blogg og fremstå mer profesjonell,på en forståelig og enkel måte.


I dette kurset får du alle svarene du trenger med én gang, og du kan få en profesjonell blogg i dag!


"Kurset inneholdt mye nyttig informasjon og gode forklaringer på ting som var helt nytt for meg. Det jeg likte best var imidlertid hvor jordnært det var, det senket lista litt på et tidspunkt hvor jeg trengte å innse at perfeksjon ikke er målet"

- Linda Tysland, herlighverdag.no

Start nå!Dette vil du lære:

  • Du får en gjennomgang av hvordan du kjøper eget domene, setter opp hosting og installerer WordPress
  • I tillegg får du en introduksjon til hvordan du installerer plugins og mal i WordPress
  • Du får også en gjennomgang av hvordan du installerer Google Analytics i WordPress
  • BONUS: Stor arbeidsbok med oppgaver og sjekklister som hjelper deg gjennom kurset

Kursinnhold


  Modul 1: Det grunnleggende
Tilgjengelig i dager
dager etter at du melder deg på
  Modul 3: Installer sporing og få statistikk
Tilgjengelig i dager
dager etter at du melder deg på

 

"Kurset var veldig nyttig. Eg har tidligere vært i tvil om eg vil ta steget frå "gratisblogg" til ein litt meir seriøs plattform, og no føler eg meg meir klar. Kurset har gjort det meir tydlig kva nytte eg vil ha av å skifte platform og har gjort alle dei tekniske tingene mykje lettere for nokon som har meir lyst å skrive blogginnlegg enn å finne ut av alle disse tekniske tingene på egenhånd. Eg skulle ønske eg hadde tatt kurset for over 10 år siden, når eg først begynte å blogge. Då hadde eg nok valgt rett bloggplatform med ein gang."

- Lina Kristine Tennefoss Vatshelle, leikogmorskap.wordpress.com

"Jeg synes kurset var veldig nyttig, det var nettopp det jeg trengte. Jeg føler at jeg har kommet videre nå, takket være enkle og gode forklaringer av ting som jeg har opplevd som vanskelig, komplisert og litt "skummelt". Nå forstår jeg mer hva og hvordan. Og jeg gleder meg til å fortsette. Veldig lærerikt kurs!"

- Mona Elizabeth Austad, skogstjerne.no

  • Aldri har blogget før, men har lyst til å starte en blogg
  • Synes det tekniske ved å starte en blogg er skummelt, og derfor ikke har turt
  • Ønsker å ta steget fra gratis bloggplattform til wordpress.org
  • Ønsker å bli bedre og gjøre bloggen mer profesjonell
  • Vil være sikker på at alt er satt opp riktig

Din kursleder


Lene Gunvaldsen
Lene Gunvaldsen

Lene Gunvaldsen hjelper bloggere til å få en bedre og mer suksessfull blogg på en enkel og lettfattelig måte. Hun har over 15 års erfaring som journalist og kommunikasjonsrådgiver, og har drevet blogg siden 2009. Hun får stor glede av å hjelpe andre til å bli bedre på en effektiv og enklest mulig måte. Hun er opptatt av at man skal trives med og like det man gjør, og at det skal skape glede, ikke stress. Til daglig deler hun tips, triks og hemmeligheter hun har lært etter over 15 år i bransjen, på bloggbedre.no.


"Takket være kurset har jeg fått enda mer verktøy og innsikt til å bygge en profesjonell blogg. Lene gjør det inspirerende og morsomt. Jeg likte designet, kurset var innbydende, lett og grundig. Et stort pluss med arbeidsboken. Helt fenomenalt. Er kjempefornøyd med kurset."

- Maria Kopstad, mariakopstad.no

"Det beste med kurset Bedre blogg på en dag var at jeg fikk svar på alt jeg har lurt på i forhold til å starte Wordpress-blogg. Det var et ryddig og lettforståelig kurs. Veldig nyttig for meg som har en forholdsvis nystartet blogg."

- Siw-Mette Johnsen, vegetarfamilie.blogg.no

Ofte stilte spørsmål


Når begynner og slutter kurset?
Kurset begynner nå! Så fort du har meldt deg på, får du tilgang til modul 1, og det er bare å sette i gang!

"Kurset er genialt for oss som vil lære mer om det vi holder på med og som ønsker å komme et hakk videre med bloggen. Det hjalp meg til å sette meg ned å komme i gang skikkelig med planlegging, og det fikk meg til å føle at dette var noe jeg kan få til. Takket være kurset våger jeg å gi jernet mot målet mitt."

- Liv Judit Olsen, kreativhverdag.no

"Det beste med kurset var at det var godt og grundig samtidig som det var enkelt nok å komme igjennom, slik at man kan gå tilbake flere ganger etterhvert og dobbeltsjekke at man gjør ting riktig. Kurset hjalp meg til å forstå SEO mye bedre!"

- Rosann Johnsen

Start nå!